Új novelláskötet és újabb e-könyvek

Hamarosan – október második felében – újabb Mysterious Universe novelláskötet lát napvilágot a Tuan kiadó gondozásában. A hat novella és két kisregény közel négyezer év történelmében kalandozik, hogy minél jobban megismerhessük az energiaháborúk, a NOS, és harmadik évezred végének világát. Hamarosan bővebb információt is adunk a kötetről, addig is mellékelten láthatjátok a címlapképet.

A Portal Press gondozásában pedig időközben megjelent A Korona hatalma elektronikus változata, mely a Tuan által megjelent második kiadáson alapul. Így az e-book verzióban is szerepel a Megátkozott, bolond világ című felvezető novella. Ennek apropóján Harrison Fawcett műveiből egy szuperkedvezményes Brett Shaw csomag is elérhető!

A közeljövőben egyébként újabb MU kötetek látnak napvilágot e-könyvként, így például jelenleg is előkészületben van szintén Fawcettől az Aranypiramis című regény is. És bár nem Mysterious Universe, de megemlítendő, hogy a héten Szélesi Sándor novelláskötete, A csonkolás művészete is elérhetővé válik e-bookként.

999 hozzászólás to “Új novelláskötet és újabb e-könyvek”

 • Meneghwo:

  Üdvözlet!

  Szeretném megkérdezni, hogy az Aranypiramis újrakiadása esetleg papír alapon várható-e?
  Gyűjteményem 2 hiányzó darabjából ez lenne az egyik…

 • De jó, az Megátkozott, bolond világot már vadászom egy ideje.

 • sheenard:

  Csak kívánnotok kell 🙂

 • jules:

  Ha minden kívánságunk teljesülne, akkor havonta jelenne meg új MU kötet… akár regény, akár antológia. De mivel nem vagyunk telhetetlenek (DE!!!), ezért megelégszünk (dehogy!) a félévente 1 kötettel.

 • Üdvözletem!

  Egyelőre még nem tudok nyilatkozni az Aranypiramis c. kötet újra kiadásáról, azonban az új MU kötetek sorsát kiadóvezető-rajongóként igen csak a szívemen viselem.
  Így ezt a lehetőséget is megragadom, hogy megkérjem Sheenard urat, hogy vezesse végre York történetét az Excalibur keresésén túlra.
  S addig, amíg várunk – reményeink szerint -, még idén egy újabb MU regény is megjelenhet a most beharangozott novelláskötet mellé.

 • sheenard:

  York Ketchikan története halad előre, ha kis lépésekben is 🙂 A mostani novelláskötetben egy olyan története lesz benne, amely Az Excalibur keresése után játszódik három évvel…

  Egy kis ízelítő az ötvenes éveibe lépő (az Ezredvégen ez még éppen csak kamaszkoron túl) nyughatatlan kalandor újabb kalandjaiból 🙂

 • jules:

  Megjelenési dátum van-e már?

 • EmThor:

  Hello,

  az új kiadásokat is szívesen látnám ebook formátumban ->

  – Holtak Galaxisa,
  ->Vadászat Egy Szimugra,
  -> Angyalok és Tolvajok,
  -> Az oligarcha vérvonala.

  + Az evolvens kalózai
  + Birodalmi osztag
  + Jó nap ez a halálra

  És ezzel teljes lenne az ebook kiadás és én is ki tudnám egészíteni a papír alapú köteteimet. Kindle rulez! Köszönöm!

  Tamás

 • EmThor:

  Konkrétan a “régiek közül”, ebookban remélem kapható lesz:

  – A Katedrális
  – Ütközet a Meridim felett
  – Az Exkalibur keresése 1-2
  – A Démoncsászár fejvadászai

  És amiket korábban is írtam: Az evolvens kalózai, Birodalmi osztag, Jó nap ez a halálra; Holtak galaxisa, Vadászat egy szimugra, Angyalok és tolvajok, Az oligarcha vérvonala.

  Jó lenne, szimultán ebook megjelenés, a nyomtatott változattal.

 • @EmThor:

  A Katedrális kiadási jogai egyelőre sajnos nem a Tuannál vannak, így a Portal Press e-könyv kínálatában egyelőre egy jó darabig nem fog szerepelni. Ezt én sajnálom a legjobban, magam is úgy vagyok vele, hogy jó lenne, ha a teljes Fonyódi életmű rajta lehetne a Kindle-ömön.

  Az Ütközet a Meridim felett és az Excalibur esetében nincs meg elektronikus formában a végleges, korrektúrázott változat, így ezeknek az e-könyvesítése komolyabb munka. Idén biztosan nem fogjuk tudni megcsinálni. (Az Excalibur ráadásul a terjedelme miatt is időigényesebb). Nem ígérek semmit, én személy szerint szeretném, ha ezek is ekönyvesítésre kerülnének.

  A Démoncsászár fejvadászai… nos, stay tuned, ahogy a művelt svéd mondja. 🙂

 • EmThor:

  Tisztelt Merras, köszönöm a kimerítő válaszát, várok türelemmel!
  Üdv,
  Tamás

HAMAROSAN!!!
Megjelent