Az oligarcha vérvonala – hamarosan, e-könyvben is!

2012. november 15-én jelenik meg az új novelláskötet, Az oligarcha vérvonala – a Tuan kiadó gondozásában normál papírkönyvként, míg a Portal Press oldalán elektronikus formátumban is.

Ezerévnyi történelmet ölel fel Az oligarcha vérvonala kötetben olvasható két kisregény és hat novella: szabadságharcosok, kalandorok, magánnyomozók és bérgyilkosok küzdenek az igazságért vagy csak a túlélésükért. Alex Glover írásában két fegyverrendszert tesztelnek egymás mellett, és kiderül, mi várható, ha az ütegek mögött álló mesterséges intelligenciák elkezdenek beszélgetni egymással. Patrick J. Morrison és Mickey Long a lerombolt Budapest házai közé vezetnek el bennünket egy különleges küldetés erejéig, ami miatt át kell vágniuk a harcoló muszlim csapatokon. A kötet címadó írásában pedig a Novus Ordo Seclorum egy oligarchájának végzetét kísérhetjük végig.

Eva Fulrice egy 1592-ből származó kézirat utáni hajsza történetét osztja meg velünk, míg Andrew Fiddler kisregénye egy kislány megmentéséről szól, főhőse egy emlékek nélküli magánnyomozó és zeneszerszáma. Dwayne Hudson egy szabadságharc kellős közepébe kalauzol el minket, ahol nem lehet tudni, kik a jó fiúk és kik a rosszak. Csak egy biztos: az összecsapásuk után a világ már nem lesz ugyanolyan. Az utolsó előtti novellából kiderül, hogy átverhető-e egy bérgyilkos, az utolsóból pedig megtudhatjuk: sárkány volt-e Lao-ce. És aki erre fényt derít, Anthony Sheenard szerint nem más, mint a kissé részeg időutazó: York Ketchikan.

Tartalom

Alex Glover: Eva gyermekei
Patrick Morrison – Mickey Long: A Nemzet virtusa
Patrick J. Morrison: Az oligarcha vérvonala
Eva Fulrice (Imre Viktória Anna): Doktor Faustus hagyatéka
Andrew Fiddler (Hegedűs András): P-modell
Dwayne Hudson (Valyon Tamás): Igazság, mely álarcot hord
Mickey Long (Rákosi Miklós): Robbanás Vlagyivosztok felett
Anthony Sheenard: Hogyan piszkáljunk bele gátlástalanul a múltba, avagy miért rángattam meg Lao-ce szakállát

Négyezer év, több mint hatszázezer karakter…

852 hozzászólás to “Az oligarcha vérvonala – hamarosan, e-könyvben is!”

 • Meneghwo:

  Remélem már zengenek a fanfárok 🙂

 • Még nem, de a zenekar hangol 🙂

 • énvagyokaz:

  Most akkor minden héten egy héttel később fog megjelenni? Remélem karácsonyig valahogy csak összejön.:(

 • @énvagyokaz:

  A novelláskötetet illetően annyit tudok mondani, hogy ha a nyomdászok istene is úgy akarja, akkor csütörtökön már a boltban lesz a cucc.

  Sőt, van egy extra jó hírem is: lesz egy korlátozott ideig elérhető ajánlat is, melynek keretében nagyon kedvezményes áron megvásárolható lesz az e-könyv és a papírkönyv egyszerre – és ráadásul még így is olcsóbb lesz, mint a papírkönyv bolti ára!

 • Joe:

  Noh! Előrendelés megtörtént a limitált +e-bookos változatra! 🙂 Már várom, hogy újra megszólaljanak a Herdenek! 🙂

 • Peko:

  “több mint hatszázezer karakter”
  Jó sokan szerepelnek benne. 🙂

HAMAROSAN!!!
Megjelent